top of page

Seikkailupuisto ZippyPark Helsinkiin rakennetaan uusia seikkailuratoja!

Rakennamme 2019 huhti-/toukokuun aikana uusia seikkailuratoja lastenmaahan. Radat on suunniteltu alle 120 cm seikkailijoille ja seikkailemaan pääsee jo 2-3 vuotiaasta lähtien. Uusia seikkailuratoja on tulossa kolme kappaletta vanhojen kahden radan seuraksi. Radat on suunniteltu lapsia ajatellen antaen lapsille viihdykettä liikunnallisesti kuin visuaalisestikin. Rakennusprojektin valmistuttua pienimmille seikkailijoille on käytössä viisi erilaista seikkailurataa, jotka sisältävät erilaisia hauskoja tehtäviä.

Tunnistatko kaikki uusien ratojen eläin hahmot ja uskallatko kurkistaa kissan kitaan?

Tropiikin huojuvat käärmeet haastaa sinut koittamaan pysymään selässä, pääsetkö molempien käärmeiden läpi ottamatta tukea roikkuvista liaaneista?

Maalaisromantiikka kaupungin keskelle, kävele läpi Mansardi-kattoisen mökin, käy rantasaunassa tarkastamassa saunan lämpötila ja heinälato odottaa vielä syksyä ja heinäpaaleja. Testaa hiukan erilaista pihakeinua ja hyppää sen kyytin! Huomasitko laskutehtävän jalkojesi alla, osaatko antaa oikean vastauksen laskutehtävään? Uudella radalla sinulla on oikein luvan kanssa lupa hyppiä pöydällä ja kävellä tuolien päällä puusta toiseen!

Nyt pääsee myös pienimmät lapset kunnolliseen Zipline-liukuun!

Tulossa noin 40 m pitkä vaijeriliuku, jossa saa liitää sydämensä kyllyydestä!

Lastenmaassa lisäksi tarjolla huikea pomppulinna, jossa voit liukumäen ja pomppimisen lisäksi ampua pehmeitä muovipalloja kahdella tykillä! Laadukas trampoliini myös seikkailijoiden käytössä.

Uudet lastenradat valmistuvat toukokuun loppuun mennessä!

Lämpimästi tervetuloa seikkailemaan uudistuvaan Seikkailupuisto ZippyPark Helsinkiin!

Terveisin,

Seikkailupuisto ZippyParkin seikkailuohjaajat!


bottom of page